skip to Main Content
GRATIS VERZENDING - VALENTIJN SPECIAL

WAAR MOET JE OP LETTEN?

Bij het bestellen van je Instaglas is het belangrijk om te lezen waar je rekening mee moet houden voordat je, je Spotiglas gaat bestellen.

Wij nemen 1 op 1 de aangeleverde teksten en afbeeldingen over en zullen deze gebruiken voor de Instaglas. Wij zullen het ontwerp direct op het acrylglas [plexiglas] laten bedrukken. Dit betekend dat er geen folie van toepassing is.

Wit is een kleur die je NIET kunt bedrukken, Dus houdt er rekening mee als je een foto aanlevert die veel lichte/witte kleuren bevat dat dit een transparant effect gaat geven. Dus als je foto veel wit bevat kies dan voor het witte frame en niet voor de transparante. Dit omdat er dan een witte onderdruk word aangebracht en je niks van het kleurverlies zal merken,

Je kunt je afbeelding met elk formaat aanleveren, echter wordt de Instaglas gecreëerd in een vierkant frame. Wij zullen tijdens het ontwerpen bepalen welk gedeelte wij zullen meenemen in de Instaglas, wij kijken welk gedeelte van de foto het beste tot zijn recht komt. [Zodra je een vierkante afbeelding aanlevert is dit niet van toepassing].

Back To Top